Træningstider

Vi træner hver onsdag kl. 17.30 – 19.00

På den Indonesiske ambassade.
Ørehøj Allè 1 2900 Hellerup

Alder fra 15-40 – Hvis man er ældre skal man have trænet yoga eller anden kampsport på højt niveau.

Kontingent 200,- pr. mdr.

Hold dig ellers opdateret på vores info side hvor opdateringer aflysninger, billeder og andre vigtige informationer vil blive lagt ind

Du kan kontakte os på
+45 31 12 19 66
martinsangill@hotmail.com

Gå til Info siden

Elev området

Her kan du se pensum og få adgang til video træning

Træningen

Træningen er opdelt i 3 hovedkategorier:

Stilarten Pentjak Silat Setia Hati Anoman

Pentjak Silat Setia Hati Anoman

Tager udgangspunkt i Paatje Phefferkorns udvikling af stilarten Setia Hati Anoman som opvisnings Pentjak Silat med flotte og graciøse og til tider akrobatiske bevægelser. Stilarten bliver trænet med hovedvægten på fysisk og mental udvikling, med fokus på positiv livsenergi og velvære.

Martin Sangill har trænet stilarten siden 1988

Modtog først undervisning af Anton Baare og senere af Charles Renoult. MS. underviste i starten af 90erne på Cafe Rust i baglokalerne, har siden haft flere privatelever. Martin Sangill åbnede i 2012 den første Officielle Pentjak Silat klub i Danmark.

I 2014 lavede TV2 Lorry et længere indslag om klubben

se det her. MS. er Gradueret sortbælte hos V. Phefferkorn , Zeist, Holland under ledelse af Charles Renoult. Artikel i Karatenews.dk der omhandler gradueringen kan ses her. Vores Kampkunst blev i 2016 præsenteret i ” The Other Side Of Martial Art” af Jakob Kjøller.

Traditionel Pentjak musik

Pentjak Silat er også nået til Hollywood

Aktuelt kan man se ” Mile 22 ” med bl. andet Mark Wahlberg og Iko Uwais. Iko Uwais er en af tidens helt store Pentjak Silat mestre og han spiller en Indonesisk dobbeltagent i filmen, hvor kampscenerne også er koregraferet af Iko Uwais.

I 2019 er Iko Uwais igen med til at sætte sit Pentjak Silat aftryk

Denne gang i en serie på Netflix : ” Wu Assasin “. Iko Uwais spiller hovedrollen og har også stået for koreografien af kampscener og stunts. Det Amerikanske magasin “Rolling Stone” skriver : ” Meet the next Bruce Lee” Trailer: her
Pentjak Silat er en Indonesisk kampkunst, som blev bragt til Holland af indonesere og indoer loyale mod Holland efter kollapset af kolonistyret i Indonesien. Særlig to former for Pentjak Silat bed sig fast i Holland: Pukulan Pentjak Silat Setia Hati Anoman som blev indført af Paatje Phefferkorn og Pentjak Silat Setia Hati Terate som blev indført af guru Hardjono Turpijn. Setia Hati betyder sandt eller oprigtig hjerte.

Anoman henviser til abestilen

Hanoman fra den hinduistiske mytologi ramavana. stilarten er kende tegnet ved en sidevendt udgangsposition pasang, fra hvilken man bevæger sig flydende i en cirkel rundt om modstanderen. Pentjak Silat systemet består af buahs, jurus og langkah. Buahs er greb, hoved- eller armlåse, jurus er korte koreograferede kampserier og langkah er længere danselignende serier typisk opført til traditionel indonesisk musik. Der er som udgangspunkt to stillinger en med krydsede ben og en uden krydsede ben. Disse udføres i forskellige højder fra gulv niveau til oprejste stillinger.

Pentjak Silat betjener sig af en række traditonelle våben.

Disse omfatter knive af varierende længde golok, kris, toya og tjabang (trisula) — en trefork man holder i en hånd.
Martin Sangill åbnede i 2012 den første Officielle Pentjak Silat klub i Danmark.

Kurser

Kurser tilbydes firmaer, skoler, foreninger, eller?

Måske 2 timer eller en hel dag? Kurser i samarbejde, memorering, udholdenhed, leg er hvad jeg tilbyder.

Igennem øvelser og serier fra den Indonesiske Kampkunst gennemgår vi alle de facetter der gør os bedre til at bruge vores vilje med en større tålmodighed. Alle aldersklasser fra 10-100 år. Det forventes at man har løst træningstøj og ikke er bange for at få sved på panden….

kursus på skole. Børn kæmper med lanka

Planlæg kursus


Billeder